Alles Over Wetenschap Groene en blauwe chemiesymbolen - Alles Over Wetenschap Banier

Alles over wetenschap

OVER ONS

Wij geloven dat de zoektocht naar de waarheid de hoogste roeping van de mensheid is. We zijn een groep mensen met verschillende achtergronden, maar we hebben allemaal dezelfde waarheid ontdekt. We willen mensen graag helpen om een nieuw leven te beginnen. Daartoe willen we onze overtuigende artikelen delen met sceptici, zoekenden en gelovigen in deze wereld vol leed.

Via het internet proberen wij op een laagdrempelige, praktische en informatieve manier eerlijke antwoorden te bieden op de moeilijke vragen over God, de schepping, het leven, de mens, ons denken, de geschiedenis en de waarheid.

Veel mensen noemen ons "Christenen", maar wij zien onszelf als volgelingen van Jezus. Net als Jezus staan wij afwijzend tegenover een groot aantal aspecten van "georganiseerde religie" (door de mens gefabriceerde pogingen om God te benaderen via regels en rituelen). Wij geloven zelfs dat religie meer mensen van de waarheid heeft afgehouden dan enig ander iets in de geschiedenis.

Hoewel we door de mens opgezette godsdiensten afwijzen, vinden we de persoonlijke zoektocht naar God essentieel op elke persoonlijke levensreis.

Deze informatie wordt aangeboden door AllAboutGOD.com, een non-profit organisatie. Als jij ons werk op het internet graag wil ondersteunen, dan kun je hier een bijdrage leveren. Bedankt!

Neem hier contact met ons op.

AllAboutGOD.com
PO Box 507
Peyton, Colorado 80831

AllAboutGOD.com/Dutch

Copyright © 2002-2019 AllAboutScience.org, Alle rechten voorbehouden