Oorsprong van het Leven

Oorsprong van het Leven

 - Hetzelfde Oude Verhaal
U bent hier: Wetenschap >> Oorsprong van het Leven 2
(Lees Eerst Oorsprong van het Leven Deel 1)

Oorsprong van het Leven - Evolutietheorie
Waarom wordt kinderen geleerd dat Spontane Generatie de Oorsprong van het Leven is, ondanks de overduidelijke tegenstrijdigheid met de empirische wetenschap? Deze onjuiste voorstelling in de tekstboeken wordt vooral in stand gehouden door de inspanningen van een klein aantal vurige en invloedrijke evolutionisten. Ze zijn zeer succesvol geweest in het openlijk negeren van deze kwestie. Naast de Spontane Generatie gaan evolutionisten ook maar door met het ontwijken van andere problemen van hun theorie. Hier zijn slechts twee significante voorbeelden: (1) Kosmische Evolutie (de eerste aanname die hierboven werd genoemd), ook bekend als de "Oerknal", is geen acceptabele theorie over de Oorsprong. De Oerknal-theorie geeft geen verklaring voor de ongelijke verdeling van de oorspronkelijke materie die resulteert in "gaten" en "clusters", noch kan deze de realiteit van achterwaartse bewegingen verklaren zonder de Wet van Conservering van Moment te overtreden. Bovendien laat de Oerknal zich helemaal niet uit over de belangrijke vraag, "Waar kwam alles vandaan?" Kon 'niets' exploderen? Hoe schiep deze explosie orde, terwijl elke explosie die ooit in de feitelijke historie is geobserveerd alleen maar wanorde en chaos veroorzaakte? De Oerknal schendt dan ook twee van de drie Wetten van de Thermodynamica. (2) Macro-Evolutie (de vijfde aanname die hierboven werd genoemd) is ontzenuwd door het gebrek aan tussenvormen in het fossielenbestand, en de schadelijke trend van genetische mutaties (een gunstige mutatie moet nog steeds voor het eerst waargenomen worden). In feite levert geen enkele van de vijf aangenomen fasen van de evolutie ons meer aan dan "sprookjes", en de verbeelding heeft geen plaats in de wetenschap. Het resultaat is dat vele van de hedendaagse wetenschapslessen onze kinderen niet opleiden, maar hen indoctrineren.

Oorsprong van het Leven - Opmerkelijke Citaten
Hier zijn een paar verhelderende citaten die de controverse wat betreft het Evolutionare Model voor de Oorsprong van het Leven illustreren:

"Evolutie is onbewezen en onbewijsbaar. We geloven er alleen in omdat het enige alternatief speciale schepping is, en dat is ondenkbaar." Sir Arthur Keith (een beroemd Brits evolutionair antropoloog en anatoom).

"Ikzelf ben er van overtuigd dat de evolutietheorie, vooral de uitgestrektheid waarop deze is toegepast, n van de grote grappen zal zijn in de geschiedenisboeken van de toekomst. Ons nageslacht zal zich verwonderen over het feit dat een zo broze en dubieuze hypothese geaccepteerd kon worden met de ongelooflijke lichtgelovigheid die deze bezit." Malcolm Muggeridge, journalist en filosoof (Pascal Lectures, University of Waterloo, Ontario, Canada).

"Wetenschappers die onderwijzen dat evolutie een levensfeit is zijn fraudeurs, en het verhaal dat ze vertellen zou wel eens het grootste bedrog ooit kunnen zijn. Wanneer we evolutie uitleggen, hebben we geen jota aan feitelijk bewijs." Dr. T. N. Tahmisian, Atomic Energy Commission, USA.

"Het is onvermijdelijk dat de Darwinistische wetenschap legale, politieke en morele consequenties zal hebben, en zou moeten hebben." L. Tiger, een antropoloog aan Rutgers (zoals gepresenteerd in Scientific American, October 1995, pg. 181).

Onderzoek Nu Verder!


Vind jij deze informatie nuttig? Help ons dan door deze met anderen te delen met behulp van onderstaande social media knoppen. Wat zijn social media?
Volg ons:

English  
Social Media
Praat over ons:

Volg ons:


Wetenschappelijke Wereldbeelden

Creationisme en de Zondeval
Creationisme en de Bijbel
Bewijs Voor Intelligent Design
Bewijs voor de schepping
Tweede Wet van de Thermodynamica
Oorsprong van het Leven
RNA Wereld
De Oorsprong van het Leven
Creationisme
Bronnen Voor Verder Onderzoek

Filosofische Wereldbeelden
Waarheid Beweringen
Thesme
Stichters van Wereld Religies
Wereld Religies
Ontdek Waarheid
Populaire Kwesties
Levensproblemen
Herstel
 
 
 
Zoek
 
Add Oorsprong van het Leven to My Google!
Add Oorsprong van het Leven to My Yahoo!
XML Feed: Oorsprong van het LevenWat denk jij? Wat is jouw mening over de oorsprong van het universum?
1-Oerknal   2-Bijbelse Schepping   3-Er was een proces dat op een of andere manier werd geleid   4-UFOs   5-Geen oorsprong het is er altijd geweest  
Wetenschap Thuispagina | Over Ons | FAQ | Sitemap
Copyright © 2002 - 2015 AllAboutScience.org, Alle Rechten Voorbehouden.